فیشینگ و کلاهبرداری با ارسال پیامک به نام کانون وکلای دادگستری
به گزارش وکلاپرس، اخیرا برخی از گروههای کلاهبرداری با ارسال پیامکهایی به نام کانونهای وکلا به شیوه فیشینگ اقدام به کلاهبرداری میکنند .
این در حالی است که کانون های وکلای دادگستری، ارسال چنین پیامک هایی را تکذیب و اعلام کردهاند اس ام اسها جعلی و به منظور کلاهبرداری و خالی کردن حساب بانکی مردم ارسال میشود.
فیشینگ چیست؟
فیشینگ یکی از رایجترین و فراگیرترین هجومهای سایبری به منظور تحصیل مال از طریق نامشروع است.
طبق تعریف، فیشینگ (Phishing) نوعی حمله مهندسی اجتماعی است که هدف آن دسترسی به اطلاعات شخصی افراد است و در آن مهاجمان افراد را فریب میدهند تا اطلاعات حساس مانند جزئیات کارت اعتباری، نام کاربری، رمز عبور را فاش کنند یا بدافزارهایی مانند باج افزار نصب کنند.
شخص میتواند با بی توجهی به عملیات فریبی که از طریق پیامک، ایمیل و … صورت میپذیرد، از خودش در برابر حملات مختلف هکرها دفاع کند.
جعل و دستکاری پیوندها و آدرسها
این روش یکی از شیوههای متداول فیشینگ است. در این روش، پیوندها و آدرسهای سازمانها و شرکتهای غیرواقعی و جعلی از طریق پیامک یا ایمیل ارسال میشوند. این آدرسها با آدرسهای اصلی تنها در یک یا دو حرف تفاوت دارند
فارمینگ (Pharming)
در این روش، فیشر یک DNS(سیستم نام دامنه) معتبر را هدف قرار میدهد و آن را آلوده میکند که عملاً کاربران را به سمت وبسایت جعلی، که فیشر آن را از قبل آماده کرده است، هدایت میکند.
این خطرناکترین نوع حملهی فیشینگ است، زیرا وقتی DNS آلوده میشود، یعنی عملاً کاربران هیچ کنترلی روی آن ندارند و در ادامه نمیتوانند از اطلاعات خود مراقبت کنند.
جهت مطالعه کامل مطلب فیشینگ و کلاهبرداری با ارسال پیامک به نام کانون وکلای دادگستری کلیک کنید